Indie/pop akımının günümüzdeki en önemli temsilcilerinden This Will Destroy You, 9 Nisan akşamı Easternbull Entertainment organizasyonuyla Bronx’ta sahne alacak.

    2005’te Teksas’ta kurulan grup 2006 yılında çıkardıkları ilk albümü Young Mountain’le epey ses getireceğinin sinyallerini vermişti. Albümdeki parçalar internet ortamını sallarken, Rock Sound dergisi de buna sessiz kalmadı ve Young Mountain’i yılın albümü seçti. Grubun ilk stüdyo albümü This Will Destroy You da yine Rock Sound’un listesinde 5. sırada yer aldı. Bu albümde yer alan The Mighty Rio adlı parça başrolde Brad Pitt’in yer aldığı Moneyball filminde soundtrack olarak yer aldı. Aynı yıl ilk Avrupa turnesini gerçekleştiren This Will Destroy You, büyük festivallerde sahne almaya başladı.

    Uluslararası Af Örgütü yararına çıkarılan albümde yer alan This Will Destroy You parçası  Their Celebrations’la beraber yeni albüm haberleri de kulaktan kulağa yayıldı ve 2011’de grubun ikinci albümü Tunnel Blanket yayınlandı. Bu albüm Billboardlara 25. sıradan girdi.

    Az zamanda büyük işler gerçekleştiren This Will Destroy You’yu ilk kez canlı canlı dinlemek için 9 Nisan’a randevu vermemenizi öneririz. Biletler Biletix’ten temin etmeniz mümkün.

    Share.
    Leave A Reply