Erkek- kadın- çocuk giyim, ev tekstil, teknoloji ve kozmetik kategorilerinde yüzlerce ürün Beymen farkıyla sunulur. Alışveriş denince akla gelen sitelerin güvenli ve kalitesiyle en sık tercih edileni olan marka tüm dünyaya satış yapar.

    Koyu Mavi Kontrast Ekoseli Ceket

    Erkeklerin iş ve normal hayatta sıkça kullandığı ceketler, her erkeğin dolabında olması gereken banko ürünlerdir. Farklı kombinlerle değişik tarzla yaratan ceket her mevsime uygun kombinlerde yer alır. Koyu mavi kontrast ekoseli ceket kış mevsimine uygundur. Altına giyilen giysiye göre form alan ceket en hızlı kombin yapılan ürünlerdir. Düğmeli ve kelebek yaka tasarıma sahip olan ürün açık renk gömlek veya kazaklarla beraber iddialı kombinler yaratır. Bu ürünle hemen her tarza uygun stiller ortaya çıkarma mümkündür. Üründe kullanılan kumaş yün ve polyester karışımıdır. İki tane iç cep ila üç tane dış cep detayı olan ceket sonbaharda kullanılabilecek şık tasarımlarında biridir.

    Siyah Dik Yaka Kazak

    Siyah dik yaka kazak sokak tarzı veya farklı tarzları yansıtacak kombinlerde kullanılır. Pantolonlar ve etekler kazakla eşsiz kombimler meydana getirmeyi sağlar. Yumuşak dokuya sahip olan kazak klasik rengiyle her kadının dolabındadır. Mini ekose eteklerle iddialı görüntü yaratan ürün oldukça sıktır. Ürünün etek kısmı oval kesim şeklinde tasarlanmıştır. Soğuk havalarda soğuktan koruyan kazak aynı zaman kusursuz ve konforlu giyim tarzını yansıtır. Doğru parçalar kullanılarak kendi farklı sitilinizi gösterebilir. İstediğiniz etkiyi kot pantolon ve salaş görünümlü kazağınızla yaratabilirsiniz. Kazak yüzde 52 viskoz, yüzde 22 polyester ve yüzde 26 polyamid karışımı üretimdir. Omuzları düşük olan tasarım daha salaş bir görüntü sunar. Ev rahatlığında, arkadaşlarla kafede buluşmalarında, akşam yürüyüşlerinde veya market alışverişinde giyilebilir.

    Kırmızı Kruvaze Triko Ceket

    Triko ceketler elbiseler ve pantolonlarla uyumlu giysilerdir. Her kadının dolabında bir tanede olsa bu tarz ceketler bulunur. Kırmızı rengiyle dikkat çeken ürün renkli giyinmeyi seven kadınlara göredir. Kırmızı kruvaze triko ceket konforlu, şık ve sıcaktır. Metal düğmeleri olan ve kelebek yaka model olarak tasarlanan ürün yündür. Açık renk kotlar, taytlar, etekler ve elbiselerle beraber kendi tarzınızla ilgi çekmenizi sağlar. Kış mevsimine uygun elbise tercihleri triko ceketler farklı stiller yaratır. Normal kullanım ve çalışma hayatında kullanılabilen triko kazaklar daima göz önünde olmanızı sağlamaktadır.

    Wyndham Antrasit Kapüşonlu Kaban

    Soğuk havalarda korunmayı sağlayan kabanlar tıpkı diğer giysiler gibi farklı tarzlara hitap eden tasarımlarla üretilir. Wyndham antrasit kapüşonlu kaban farklı renk seçenekleriyle sunulur. Kış mevsiminde sıcaklık sağlayan ürün çıtlı ve fermuar detayları olan, omzunda armasıyla spor bir havadadır. Dört tane dış cebi olan ürünün, file ve iç cep ayrıntıları da varadır. Su dayanıklı üretilen ürün yağmur ve kar yağışı altında koruma sağlar. Yüzde 85 polyester ve yüzde 15 pamuk karışımından üretilen kaban nefes alan kumaşla tasarlanmıştır. Eksi 20 dereceye kadar koruma sağlar. Kapüşonunda olan kürk detayı kabana hareket katar.

    Hâkî Kapüşonlu Uzun Puf Mont

    Kış soğuklarından etkilenmeyi önleyen mont modelleri kişilerin tarzlarına göre seçilirler. Hâkî kapüşonlu uzun puf mont sahip olduğu özellikleriyle kadınların soğuktan etkilenmemesini sağlar. Sade tasarımlardan hoşlananlara uygun olan ürün, farklı beden alternatifleriyle satışa sunulur. Üste giyilen ürün olmasından dolayı kişilerin giyim tarzlarına sınırlama getirmez. Montun altına istenen tarda kendinizi yansıtan kombinler giyebilirsiniz.

    Beymen ürünleriyle her mevsim göz alıcı kombinler oluşturmanızı sağlar. Ürünlerin kalitesiyle tanınan marka, çok sayıda alanda kolay alışveriş ve kaliteli hizmet sunar. Bütün giyim tarzlarına hizmet veren Beymen.com – Türkiye’nin Tek Dijital Lüks Platformu ürünleri alabilirsiniz.

    Share.
    Leave A Reply