e-bebek.com E Bebek Yeni Annelere Özel ürünler ile hayatınızı kolaylaştıracak. Bebeğe nasıl bakılır, besleme ve ilk yardıma dair kitaplardan; hastane çıkışlarına kadar pek çok kategoride binlerce çeşit ürünle anne ve anne adaylarının keza babaların da yanında.


    Bebbek Yenidoğan Kız Bebek 5li Askı Hastane Çıkışı

    e-bebek.com kaliteli ürünler sunar. Bu sayede bebekler rahata ererken annelerin de aklı onlarda kalmaz.

    Bebbek Yenidoğan Kız Bebek 5li Askı Hastane Çıkışı;

    • Gül kurusu
    • Sarı
    • Pembe
    • Lila
    • Ekru
    • Açık pembe

    Renklere sahip olarak tasarlanmıştır. Bu sayede seçimi kendi istek ve zevklerinize göre siz yaparsınız. Ürün kız bebekler için imal edilmiş olup, 5’li şekilde set olarak müşterileri ile buluşur. Paket içeriğinde ise;

    • Eldiven
    • Önlük
    • Şapka
    • Alt ve üst takım kıyafet bulunur. Yaka tipi bisiklet yaka modeldir. Üst kol ve alt paça tipi uzun olarak tasarlanmıştır. Günlük kullanıma uygun ürün, patikli modeldir. Ürün kumaşı ise yeni doğan bebeğinizin tenine uygun olarak sağlık içerir ve %100 pamuk olarak imal olmuştur. Bu sayede hem sağlıklı hem de yumuşak kumaşa sahip olarak, bebeğinizi rahatsız etmez. Yaz sezonu için ideal olan bir ürün olduğunu söylemek mümkün olacaktır.

    HelloBaby Yenidoğan Çizgili ve Düz Eldiven 2li

    e-bebek.com bir anne gibi her daim bebekleri düşünür.

    HelloBaby Yenidoğan Çizgili ve Düz Eldiven 2li; ürün gül kurusu, pembe ve mavi renkler ile tasarlanmış ve alıcıların zevkine sunulmuştur. 2’li set olarak sunulan modelin; biri çizgili diğeri düz şekilde tasarlanmıştır. Ürünün kumaşı %100 pamuk olarak imal olmuştur. Bu sayede yeni doğan bebeklerin cildine, yumuşacık şekilde bir dokunuş sağlar ve ciltlerine zarar vermez. Konforlu ve sağlıklı yapısı sayesinde; bebekleriniz rahat edecek.

    Baby mom Penye Emzirme Sütyeni – Kaplı

    e-bebek.com anneler için pratik ürünler sunan platform sayesinde; anneler rahat ederken bebekler ise tok olacak!

    Baby mom Penye Emzirme Sütyeni – Kaplı, siyah ve ekru renklerde tasarlanan model; kullanıcıların kendi tercihine göre seçme şansı sunar. Ürün emzirme dönemleri için pratik kullanıma sahip olup; klipsli yapıya sahiptir. Bu sayede emzirme ihtiyacı olması durumunda pratik ve kolay şekilde kullanım sağlar. Ürün alt kısmında balen kullanılmamıştır. Kaplı bir modeldir. Ve penye yapısı sayesinde, anne adaylarını rahat ettirir. Ürün %55 pamuk %40 polyamid ve esneklik kazanması açısından %5 elastan olarak imal edilmiştir.

    Hayy Kitap İlk 12 Ayda Bebeğin Gelişimi Beslenme Oyunları

    e-bebek.com henüz anne adayı iseniz; deneyimsizliğin verdiği zararlardan korunmak için bebeklerin dilini çözmek, bunun için de okumak gerekir.

    Hayy Kitap İlk 12 Ayda Bebeğin Gelişimi Beslenme Oyunları, ürün bebeklerin dilinden ilk 12 ayı şeklinde kaleme alınmış bir başucu kitabıdır. Bu süreçte onu tanıyabilmek; anlayabilmek için siz anne ve baba adaylarına yardımcı olmayı amaçlar.

    Nemesis Hemşire Esra Ertuğrul Yenidoğan Bakımı ve İlkyardım

    e-bebek.com ilkyardım her daim hayat kurtarır. Bu ürün ile size teknikleri öğretmek amaçlanıyor.

    Nemesis Hemşire Esra Ertuğrul Yenidoğan Bakımı ve İlkyardım, bir hemşirenin hayat deneyiminden yola çıkarak; bebekler ve anneler için beslenme ve bakımdan ilkyardıma kadar neler yapılması gerektiğini anlatan başucu olacak kitaplardan.

    Hadi hemen tıkla, sen ve evladın için ihtiyaç duyduğun pek çok ürüne e-bebek.com kalitesi ile ulaş! Eminiz, bu platformdan pişman olmayacaksın.

    Share.
    Leave A Reply