14 Şubat sevgililer gününde sevgilinize hediye almak için en doğru adres, erkek giyim denildiğinde akla ilk gelen, şıklığın uygun fiyatla buluştuğu Tudors mağazaları. Herkesin zevkine ve bütçesine göre bir ürün bulabileceği mağazalarda, sizler için birkaç öneri sıraladık.

    Kapüşonlu Basıc Unisex Sweatshirt

    Sevgililer gününde sevgilinizle uyumlu giyinmek istiyorsanız bu sevgili kombinini seçebilirsiniz. 2022 yılının modası pastel renkler Kapüşonlu Basıc Unisex Sweatshirtlere de yansımış durumda. %60 pamuk %40 polyester yapısı sayesinde dört mevsimde de rahatça kullanılabilir, günlük giyimlerinizde ve yürüyüşlerinizde sevgilinizle uyumlu görünebilirsiniz. Yumuşacık yapısı ile asla terletmez, cildinizi alerji yapmaz. Önünde bulunan geniş ceplere yanınızda taşımanız gereken her şeyi sığdırabilirsiniz. Kapüşonlu olması sayesinde yağmurlu havalarda saçlarınızı ıslanmaktan korur. Dar kesim özelliği ile sevgilinizin ve sizin vücudunuza tam oturur, fit bir görüntü sağlar. Üstelik hem kadın hem de erkek için farklı renk seçenekleri mevcut.

    Hakiki Deri Erkek Cüzdan

    Sevgiliniz sürekli kartlarını, kimlik veya sürücü belgesini kaybediyorsa ona yeni bir cüzdan hediye etmenin zamanı gelmiş demektir. %100 yumuşacık deriden üretilen Hakiki Deri Erkek Cüzdan orta boyutu sayesinde ceplere kolaylıkla sığar. Kart, kimlik kartı ve sürücü belgesine özel bölmeleri bulunan cüzdan sayesinde kartlar bir arada derli toplu bulunur. Hakiki deri olması ve dikişlerinin sağlam olması nedeniyle asla yıpranmaz, kumaşında dökülme yapmaz. Uzun süre rengi solmaz, parlaklığını ve kaliteli görüntüsünü kaybetmez. Yıllarca gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Nemli bir bezle temizlenmesi yeterlidir. Bu sade ve şık cüzdana sahip olan sevgiliniz size minnettar kalacaktır.

    Erkek Parfüm

    Eğer sevgililer gününde sevgilinize parfüm almanın orijinal bir fikir olmadığını düşünüyorsanız Tudors’a özel üretilen Erkek Parfümle henüz tanışmamışsınız demektir. Teninizle buluştuğu andan itibaren zamanla üç farklı kokuya dönüşecek olan parfüm sizi şaşırtabilir. İlk kullanıldığı anda Erik, Greyfurt, Ozonik Notalar, Bergamot gibi egzotik kokular yayar. Zaman geçtikçe portakal çiçeği, bal, kaşmir ağacı, fındık, yasemin, sedir karışımı romantik kokular alırsınız. En nihayetine parfüm teninize oturduğunda amber ağacı, vetiver, meşe likeni, paçuli gibi hafif kokular kalır. Her mevsime uygun kokular içermektedir. Sevgilinize alacağınız parfümün kokusu sizin de hoşunuza gideceğinden aslında kendinize hediye almış olacaksınız.

    Harfi Tekli Erkek Kol Düğmesi

    Kol düğmesi bir erkeğe alınabilecek en romantik sevgililer günü hediyelerinden biridir. Yıllarca şiirlerde ve şarkılarda yer alan kol düğmeleri sevgilinizin şık görüntüsünü tamamlayacak en güzel aksesuarlardır. Tek harf şeklinde satışa sunulan Harfi Tekli Erkek Kol Düğmesini dilerseniz sevgilinizin adının ve soyadının baş harfleri dilerseniz de sizin ve sevgilinizin adlarının baş harfleri şeklinde alabilirsiniz. Gümüş rengi görüntüsü sayesinde her renk gömleğe ve takım elbiseye uyum sağlar. %100 pirinç maddeden üretilmiştir, rengi ve şekli uzun yıllar bozulmaz. Sevgilinize, baktıkça sizi hatırlayacağı unutulmaz bir hediye verme fırsatını kaçırmayın.

    Slim Fit Dar Kesim Tam Balıkçı Yaka Kendinden Çizgili Erkek Kazak

    Balıkçı yaka kazaklar hem elegant duruşu hem de kış aylarında sıcak tutması nedeniyle erkekler tarafından sıkça tercih edilen parçalar arasında. Sevgilinizin vücuduna tam oturacak Slim Fit Dar Kesim Tam Balıkçı Yaka Kendinden Çizgili Erkek Kazak onun için mükemmel bir hediye olacak. Pamuk ipliğinden üretilmiş olması sayesinde hem alerji ve kaşıntı yapmaz hem de yumuşacık sararak vücut ısısını korur. Üstelik farklı renk ve desen çeşitleri de mevcut.

    Bu yıl da sevgilinize en şık hediyeler Tudors’ta! Hediye rehberi sekmesine tıklayarak renk renk çeşit çeşit ürünleri incelemek için sizleri https://www.tudors.com/ adresine bekliyoruz.

    Share.
    Leave A Reply