Şarkıların belirlendiği, hikayelerin bulunduğu ve geriye kalan her şeyin tamamen doğaçlama olacağını vurgulayan Kınay, tiyatro sahnesinde sevenleriyle buluşacak. Erdem Kınay tarafından düzenlenen organizasyon için özel olarak planlar yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanında pek çok farklı eser için tiyatro salonlarında tarihler belirlendi. Orkestranın da eşlik edeceği konserde iki saat boyunca herkesin isteklerine uygun, hem enerjik hem duygusal şarkılara yer verilecek.

    6 Kişilik Orkestra Eşlik Edecek

    Sahnede bulunduğu süre boyunca altı kişilik orkestranın eşlik edeceği Kınay, sadece müzik söylemek için tiyatrolarda yer almayacak. Aynı zamanda başından geçen anıları, izleyenlerin beğeneceği hikayeleri ve müziklerin hikayelerini anlatacak.

    Beğeni toplayacağı konusunda herhangi bir şüphe bulunmayan ünlü ismin anlatacaklarını dinlemek için Bir Şarkıydı Hayat Hep Bir Ağızdan Söylediğimiz isimli gösteriye katılabilirsiniz. Şimdiden, çıkacağı tüm tiyatro salonları biletlerin alınmaya başlandığı ismin söyleyeceği şarkılar ise 80’ler ve 90’lar ağırlıklı olacak. Nostalji yaşamak, geçmişe gitmek ve eğlenmek isteyen herkes için biletler satışa çıkmaya başladı.

    Share.
    Leave A Reply